Кондитерське виробництво

Для виробництва кондитерських виробів застосовуються великі конвеєрні лінії, які включають в себе багато операцій. Охолодження продукту відбувається в кілька етапів та в різній послідовності:

  • охулоджувані столи (контактне охолодження),
  • холодильні тонелі (повітряне охолодження),
  • холодильні камери з вертикальним конвейєром.

Для виробників таких ліній наша компанія прпропонує спільну інженерну ррозробку проектів:

  • теплові розрахунки (теплове навантаження на холодильне обладнання, розрахунок часу охолодження продукту),
  • вибір повітроохолоджувачів (з необхідною витратою повітря),
  • оптимізації гідравлічних схем для холодоносія,
  • підключення холодильного обладнання в системи управління.

Для кондитерских фабрик ми пропонуємо:

  • охолоджувачі рідини (чіллери), насосні станції, системи управління для модернізації й збільшення потужності виробничих ліній;
  • технічне обслуговування існуючого холодильного обладнання.