Для виробництва кондитерських виробів застосовуються великі конвеєрні лінії, які включають в себе багато операцій. Охолодження продукту відбувається в кілька етапів та в різній послідовності:
- охулоджувані столи (контактне охолодження),
- холодильні тонелі (повітряне охолодження),
- холодильні камери з вертикальним конвейєром.
Для виробників таких ліній наша компанія прпропонує спільну інженерну ррозробку проектів:
- теплові розрахунки (теплове навантаження на холодильне обладнання, розрахунок часу охолодження продукту),
- вибір повітроохолоджувачів (з необхідною витратою повітря),
- оптимізації гідравлічних схем для холодоносія,
- підключення холодильного обладнання в системи управління.
Для кондитерских фабрик ми пропонуємо:
- охолоджувачі рідини (чіллери), насосні станції, системи управління для модернізації й збільшення потужності виробничих ліній;
- технічне обслуговування існуючого холодильного обладнання.