Готові рішення для харчових виробництв

Повні виробничі лінії для хлібопекарської промисловості,
макаронних виробів, снеків, кондитерського виробництва
і уварювання та охолодження креветки.
Залиште Ваш номер для консультації

    Великий досвід

    У підборі та постачанні виробничих ліній

    Вигідна ціна

    Вирішення Ваших задач з різним бюджетом

    Гарантія якості

    Якість, що перевірена часом і проектами

    Проекти під ключ

    Індивідуальний підхід і урахування всіх побажань

    Виробничі лінії для

    Лаваша

    (класичного, севанського, гарнійського)

    Піти

    (классичної, грецької)

    Тортільї

    (пшеничної, кукурудзяної)

    Маці

    Булочок

    (для бургерів та хот-догів)

    Хлібобулочних виробів

    (багетів, батонів, хліба)

    Національних видів хліба

    (шоті, матнакаша, узбецьких коржів)

    Основи для піцци

    Печива

    Еклерів

    Профітролів

    Тіста

    (листкового, філло)

    Тортів

    Тістечок

    Цукерок

    Суфлейних масс

    Фруктових наповнювачей

    Жирових начинок

    Халви

    Спагетті

    Короткорізаних макарон

    Грісіні

    Таралі

    Претцелей

    (брецелей)

    Соломки

    Чипсів

    (мультизернових, безглютенових)

    Баранкових виробів

    Комплексний технологічний підхід дозволить модернізувати Ваше харчове виробництво з урахуванням індивідуальних потреб.

    Харчова промисловість завжди вирізнялася підвищеними вимогами до якості. Щоб відповідати цим вимогам і стандартам, що висуваються до цієї галузі виробництва, необхідно мати належне виробниче обладнання.

    Якщо Ви бажаєте, щоб виробництво мало стабільні показники якостіті обсягів продукції, при цому мало мінімальні витрати, тоді Вам необхідні готові рішення для ліній харчового виробництва з повним комплектом обладнання.

    Керівник проектів
    по лініям харчового виробництва

    Замовте консультацію спеціаліста з 5-річним досвідом і успішно втіленими проектами по всій Україні і за кордоном.

    Проведе розрахунок проекту згідно Ваших вимог і індивідуальних можливостей. Визначить кількість необхідног обладнанння і сформує пропозицію з цінами власної виробничої бази. Проконсультує та надасть рекомендації.

    Готова автоматична лінія при умові правильно підібраного обладнання має швидку окупаємість і здатна забезпечити високу продуктивність.

    Важливо пам’ятати, що у кожного підприємства свої особливості і специфіка виробництва, тому дуже важливо, щоб для кожного окремого випадку лінії проектувалися і виготовлялися індивідуально.

    Для прикладу одна лінія виробництва батончиків і цукерок дозволить виготовити такі види продукції:

    • злакові батончики;
    • фітнес-батончики;
    • кондитерські батончики;
    • карамельні батончики;
    • козинаки;
    • м’який і твердий грильяж;
    • двошарові батончики;
    • батончики на основі фруктів і соків.

    При цьому продуктивність такої лінії складає від 150 до 900 кг/год. 

    Автоматичні лінії розраховані на безперервний робочий процес де тривалість робочої зміни 24 години (за виключенням прибирання лінії при необхідності). Кількість персоналу на виробничих лініях значно менша і становить 2-4 людини незалежно від заданої продуктивності. 

    Приклади наших проектів

    Харчове виробництво с. Русанів Київська обл.

    ТОВ “МБ ФУДІ” 2023 р.

    Кондитерське виробництво м. Кременчук

    ТОВ “Салекс Абсолют” 2022 р.

    Звернувшись до нас Ви отримаєте допомогу у вирішенні питань з автоматизованим лініями в харчовому виробництві!

    Готові відповісти на Ваші запитання