Кондитерське виробництво м. Кременчук

Задача: Створення та введення в експлуатацію лінії виробництва цукерок.

Компанія займається кондитерським виробництвом.
  • Встановлена автоматична лінія виробництва цукерок.

    Виробнича потужність лінії складає – 250-300 кг/год готової продукції. Лінія розрахована на 2х операторів і цілодобову роботу.

  • Лінія призначена  для виготовлення  батончиків і цукерок на основі різних складників (горіхів, екструдованих злакових, рисових кульок,насіння). .
  • Підключено охолоджувач рідини (чиллер) власного виробництва NewCold Україна NC-30E, котрий розробили індивідуально під запити замовника з температрою входу рідини +12°C і температурою виходу +6°C. Зовнішня установка з можливістю цілорічної роботи.
  • Встановлена накопичувальна ємність на 200л.

Віддалений моніторинг

Віддалено визначаємо помилки охолоджуючого обладнання для швидкого реагування.

Індивідуальний підхід

Всі проектні та виробничі процеси виконуються конкретно під запити замовника.

Обслуговування та ремонт

Надаємо сервісну службу, яка проводить ремонт і обслуговування обладнання.

Консультаційна підтримка

Ми допомагаємо у вирішенні стандартних і нестандартних питань.